пʼятницю, 31 травня 2013 р.

Лалана: пожертвування, як метод корекції карми

   
Люди діляться на кілька категорій - ті, що починають нити та всіляко пручатися труднощам, ті, що поглинаються труднощами, і ті, що із ними взаємодіять. Останні сприймають виклики життя, як уроки. І у цьому є сенс.
   Лалана, ведичний нумеролог і знавець давніх писань, особливо загострює увагу на роль жінки під час важкого періоду у сім'ї. Саме у стресовій ситуації у жінці прокидається внутрішня захисниця простору. 
    Одним із методів покращення сімейної карми є пожертвування. "Взагалі в культурі слов'янських народів, та й інших народів Землі є роздача пожертвування, милостині. Однак роздавати милостиню - це особлива наука, котра у наш час практично втрачена. У чому ж ідея цієї науки? Про що вона говорить? Перш за все людина, котра робить пожертвування, має знати, що пожертвування не завжди приносить свої плоди, тобто вони не завжди хороші, а навіть бувають і негативні, приносять погану карму.
   По-перше, є таке правило, якщо людина дає пожертвування на вулиці, то краще всього давати милостиню, дивлячись на північ або схід. Наступне правило, вегетаріанець дає пожертву тільки вегетаріанцям. Тобто, якщо за ваші гроші будуть здійснюватися гріховна діяльність, наприклад, поїдання м'яса риби, пиття алкоголю, якесь розпутство, то гарних результатів від такого пожертвування не буде. Людина стане співвучасником гріховної діяльності. 
   От наприклад те, що відбувалося у Давньому Римі. Часто сенатори влаштовували для плебоса такі гуляння: на вулицях розставляли столи, на них ставили різні пригощання, частіше за все це було м'ясо і вино. Результат одразу був позитивний - народ не бунтував. Однак на тонких рівнях і після смерті ті, хто організовував такі банкети отримали дуже велику негативну карму. 
   Тому за цим всим має слідкувати жінка куди і на що йдуть гроші, котрі жертвують члени сім'ї".
   Повну версію лекцію "Місія жінки" можна прослухати тут.
   

Немає коментарів:

Дописати коментар