вівторок, 7 травня 2013 р.

Лалана

 Лалана - ведичний нумеролог, психолог, консультант, спеціаліст у напрямку відносин чоловіків та жінок, сімейних стосунків; викладач йоги; автор та ведуча семінарів і курсів із йоги, ведичних жіночих практик, східної нумерології;  Майстер Рейки в західній, японській та давньоіндійській традиціях; письменниця, публіцист.
   Лалана (Олена Орєхова) - фантастична особистість нашого часу. Мелодика її імені зачаровує! Її тонкі риси обличчя, вишукана манера, мудрість висловлювань складають картинку істинної східної леді. Саме Схід був і продовжує залишатися джерелом натхнення, основою буття та великою любов'ю Лалани.
   Багато років вона присвятила східним єдиноборствам (була інструктором карате, потім займалася кунг-фу і айкідо). Майстер Рейки в японській, західній та індійській традиції. У 80-х роках познайомилася із давньоіндійською філософією і духовною практикою, почала займатися йогою (1987), а згодом і викладати (1991). 
   Десять років Лалана прожила в Індії, в духовній атмосфері Оріси. Вчилася ведичній науці та  філософії; закінчила коледж Йоги (Пурі). Саме там, у одному із найвідоміших священних міст - Джаганатха-Пурі, вона написала свій містико-пригодницький роман "Таємниця синьої гори", котрий зустрів дуже теплі відгуки. Лалана одна із небагатьох знавців Упавед, котрі часто розглядають, як додаткові до основних, однак у котрих міститься багато практичних порад і настанов для людей, котрі живуть у матеріальному світі.
   Із осені 2003 року Лалана повернулася до Москви і щедро ділиться своїми знаннями, практикою, мудрістю і любов'ю із усіма нами.
     Має ефіри на Веда-радіо, Веда-медіа, багато її матеріалів можна прослухати на Аудіо-веда.





    





Немає коментарів:

Дописати коментар